Vi ste ovdje:

Naslovnica
IEDC Alumni jedrenje 2013 E-mail
Autor Robert Kostelac   
Ponedjeljak, 04 Travanj 2011 21:59

Siguran sam da svatko od vas zna barem jednu osobu koja je sudjelovala u IEDC Alumni jedrenju, a siguran sam da će povratne informacije koje možete dobiti od tih biti ohrabrujuće za vas da dođete i pridružite se na jedrenju. 

Ove godine ćemo održati naše tradicionalno jedrenje od 29 svibnja do 2 lipnja, sa polaskom iz marine Seget kod Trogira, a radna verzija rute bi nas trebala odvesti do Kornata. Naravno, sve to ovisno o vjetru i vremenskim uvjetima.

IEDC Alumni Jedrenje je postao jedan od naših tradicionalnih događanja i događaja za pamćenje.

 
IEDC MBA MasterClass 2013 E-mail
Autor Robert Kostelac   
Srijeda, 15 Veljača 2012 09:56


Srdačno Vas pozivamo na besplatno predavanje 
“Strategija i Inovacije”, koje će održati profesor Ian Sutherland  


Ian Sutherland  svoju doktorsku titulu (PhD) stekao je na Univerzitetu Exeter (UK). Profesor Ian Sutherland je međunarono poznat stručnjak u područjima poslovanja i umjetnosti. Dr. Sutherland stekao je više diploma sa sveučilišta iz Kanade na Univerzitetu Music i Memorial (Canada), i PhD na Univerzitetu Exeter (UK) iz Sociologije i Filozofije.

Na ovom predavanju željeli bismo Vas podsjetiti kako izgleda kvalitetno obrazovanje u IEDC – Poslovnoj školi Bled.

Tema  predavanja “ Strategija i Inovacije “  bit će raspravljana s članovima IEDC Alumni kluba Poslovne škole Bled i njihovim gostima

u utorak, 23.04.2013., u  Hotelu Antunović, Zagrebačka avenija 100A, Zagreb.

Raspored:

18.00 MBA MasterClass and IEDC prezentacija
19.30 odgovori i pitanja & prijem


Veselimo se što ćemo Vas osobno upoznati i podijeliti sa Vama zašto je IEDC Poslovna škola Bled drugačija od drugih!

Za rezervaciju mjesta, molimo prijavite se Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript  

 
Case study competition 2013 E-mail
Autor Robert Kostelac   
Ponedjeljak, 14 Veljača 2011 14:08

Poučeni pozitivnim iskustvima iz prethodnih godina, ponosni smo da ove godine organiziramo šesto po redu natjecanje u rješavanju poslovnih slučajeva "Case study competition", i to 22. i 23. travnja 2013.godine u hotelu Antunović, Zagrebačka Avenija 100 A, Zagreb.

Posebna nam je čast najaviti kako će ove godine sudjelovati i poslovni slučaj birati Ian Sutherland Svoju doktorsku titulu (PhD) stekao je na Univerzitetu Exeter (UK). Profesor Ian Sutherland je međunarono poznat stručnjak u područjima poslovanja i umjetnosti. Dr. Sutherland stekao je više diploma sa sveučilišta iz Kanade na Univerzitetu Music i Memorial (Canada), i PhD na Univerzitetu Exeter (UK) iz Sociologije i Filozofije.

Trenutno je direktor doktorskog (PhD) studija na bledskoj Poslovnoj školi. Tokom svoje poslovne karijere uveo je razne tečajeve, radionice, seminare i predavanja u više od 20 zemalja u svijetu. Kao konzultant radi sa poznatim svjetskim kompanijama iz farmaceutske i telekomunikacijske industrije i obrane.

 
Networking party 2012 E-mail
Autor Robert Kostelac   
Ponedjeljak, 14 Veljača 2011 14:08

IEDC Alumni klub je 30.11.2012 organizirao "Networking party" u prostorima restorana "Klub Književnika", Trg bana Josipa Jelačića 7, Zagreb. Sam naziv događanja (NETWORKING) je govorio što nam je bio cilj - ojačati naš Alumni network, jer je to jedno od najvrijednijih stvari što nosimo sa Škole.

WIMG_0746WIMG_0774

Bili smo vrlo ugodno iznenađeni brojem od preko 80 ljudi - naših alumnija, koji su navratili. Prostor Kluba Književnika nas je sve primio i ugostio, a kako nam je bilo, možete pogledati na slikama...

 
<< Početak < « 1 2 » > Kraj >>

Stranica 2 od 2