Vi ste ovdje:

Naslovnica O nama Pozdrav
Pozdrav E-mail
Autor Nenad Buljan   
Nedjelja, 22 Studeni 2009 12:22

Drage kolegice i kolege, poštovani posjetitelji web stranica IEDC Alumni kluba Poslovne škole Bled.

Nakon dosta vremena i raznih pokušaja, konačno smo uspjeli ostvariti i ideju pokretanja našeg weba, s idejom da na Internetu prezentiramo ideju Kluba, naš rad i aktivnosti, ali što je najvažnije da dobijemo još jedno sredstvo komunikacije između članova. Predsjedništvo kluba, od trenutka  preuzimanja dužnosti pokušava pokrenuti aktivnosti koje će privući čim više članova da se aktivno uključe u rad Kluba, s krajnjim ciljem uspostave redovne međusobne komunikacije.

 

Znam da nas sve pritišću brojne poslovne obveze i da ih u pravilu teško usklađujemo s raspoloživim vremenom. No, siguran sam da se dobar dio tih obveza može brže i lakše riješiti uz adekvatnu pomoć. U Hrvatskoj je danas više od 300 visoko profesionalnih ljudi, od kojih je većina na menadžerskim pozicijama, a koji dijele najmanje jednu zajedničku stvar - bili su polaznici jednog od zahtjevnijih programa na IEDC Poslovnoj školi Bled. Naše su kolegice i kolege prisutni u praktički svim industrijama zastupljenima u Hrvatskoj. Rade u kompanijama raznih profila, od malih obiteljskih, do velikih internacionalnih, pa i globalnih. Imaju pristup raznim znanjima i tehnologijama. Ako vam oni ne mogu pomoći u rješavanju poslovnih izazova, može li onda netko uopće?

Stoga vas pozivam da se aktivirate u radu Kluba i da koristite ove web stranice za međusobnu komunikaciju.  Ovo su naše web stranice i sretan sam što smo u mogućnosti ponuditi ih svim našim članovima. O vama i vašem doprinosu njihovom sadržaju ovisi koliko ćemo svi zajedno od njih dobiti.  Zato vas pozivam - pišite svoje članke i razmišljanja, podijelite svoje ideje, upozorite na poteškoće s kojima ste se susreli i ponudite kolegama savjete kako da ih izbjegnu. Ažurirajte svoje podatke kako bi vas kolege koji trebaju pomoć mogli kontaktirati. Komunicirajte međusobno i uvjeravam vas da će vam se uloženi trud i vrijeme višestruko vratiti.

Ako do sada i niste mogli odvojiti vremena, ili vam nije odgovarala lokacija održavanja, da dođete na neko od klupskih događanja, sada imamo mogućnost koja je svima dostupna, a desetak minuta koliko će vam trebati da pogledate što je novo na klupskom webu sigurno ne bi trebali predstavljati problem. Redovni dolasci na ovo "okupljalište ideja", sigurno će vam ponuditi uštedu vremena u budućnosti, a vjerujem i pobuditi interes da se i osobno pojavite na klupskim događanjima i uživo razmijeniti iskustva s ljudima koje ste upoznali ovim putem.

Veseleći se vašem doprinosu uzajamnom informiranju i intenziviranju međusobnih kontakata, u ime Predsjedništva kluba srdačno vas pozdravljam.

Nenad Buljan
Predsjednik IEDC Alumi kluba Poslovne škole Bled