Vi ste ovdje:

Naslovnica Događaji Case study competition 2011
Case study competition 2011 E-mail
Autor Robert Kostelac   
Ponedjeljak, 14 Veljača 2011 14:08

IEDC Alumni klub organizira četvrto po redu natjecanje "Case study competition" 07. i 08. ožujka 2011. godine u hotelu Antunović, Zagrebačka Avenija 100 A, Zagreb. Posebna nam je čast najaviti kako će ove godine sudjelovati i poslovni slučaj birati Dr. znanosti Nadya Zhexembayeva, koja predaje održivost, rukovođenje i organizacijsko ponašanje na bledskoj Poslovnoj školi, te koja je savjetnica kompanijama u centralnoj i istočnoj Europi u području održivosti.

Ove je godine predviđeno sudjelovanje 6 timova s po 6 članova u timu. Svi timovi će imati na raspolaganju jedan dan i jednu noć za rješavanje poslovnog slučaja. Tematika poslovnog slučaja će biti vezana za održivost: što je održivost i kako ju postići. Nakon što izrade prezentaciju rješenja svi će timovi imati pred Dr. Nadyom Zhexembayevom  probnu prezentaciju, u kojoj će dobiti povratnu informaciju o svom rješenju. Nakon toga će se timovi povući za 4 sata te izraditi finalnu prezentaciju koju predstaviti Dr. Zhexembayevoj. Na osnovi druge prezentacije će žiri odabrati najbolji tim koji će ponijeti naslov pobjednika Case Study Competition-a za 2011. Ove godine će nam se u žiriju kao počasni gost pridružiti I Goran Radman, dekan Verna i potpredsjednik Nacionalnog vijeća za konkurentnost.

Poslije natjecanja i objave pobjednika u utorak 08. ožujka, u 18.00 sati održat će se MasterClass, a u 19.30 planiramo kratku zakusku.

Pozivamo Vas da nam se pridružite!