Vi ste ovdje:

Naslovnica Događaji IEDC Alumni jedrenje 2011
IEDC Alumni jedrenje 2011 E-mail
Autor Robert Kostelac   
Ponedjeljak, 04 Travanj 2011 21:59

Siguran sam da svatko od vas zna barem jednu osobu koja je sudjelovala u IEDC Alumni jedrenju, a siguran sam da će povratne informacije koje možete dobiti od tih biti ohrabrujuće za vas da dođete i pridružite se na jedrenju. Ove godine naša baza će biti Kaštela, a radna verzija rute bi nas trebala odvesti do južnih Dalmatinskih otoka Lastova i Mljeta. Naravno, sve to ovisno o vjetru i vremenskim uvjetima.

Ove godine to će biti od 26 - 29 svibnja, sa polaskom iz marine Kaštela. IEDC Alumni Jedrenje je postao jedan od naših tradicionalnih događanja i događaja za pamćenje.

Jedan od najčešćih izgovora za propuštanje IEDC Alumni događaja je pomanjkanje vremena. No, prije nego što se odlučite koristiti taj (ili bilo koji drugi) izgovor, molimo Vas da promislite još jednom. Prije svega, ovo jedrenje je zabavno i dobro sredstvo za uklanjanje stresa. Ali, to je također jedan od glavnih IEDC Alumni događaja na kojemu će se sastati stari prijatelji i kolege, ali ćete također graditi nove odnose i uspostaviti nove veze sa Alumni iz različitih generacija i različitih zemalja. Koliko često imate takve mogućnosti? Nije li to vrijedno ulaganja par dana?

 

Flota bi se ove godine trebala sastojati od podjednakih brodova koji mogu primiti 8 osoba. Na osnovu toga možemo procijeniti da će cijena biti slična kao i prošlih godina – oko 2.500 kuna (340€) po osobi za "službeni" dio koji uključuje:

 

· smještaj na brodu

· jednu svečanu večeru

· skipera

· turističku taksu

Cijena ne uključuje:

· gorivo

· troškove veza u marinama

· parkiranje osobnih automobila

· vlastitu potrošnju

 

Još par detalja oko ovogodišnjeg jedrenja kako biste se mogli organizirati:

· Brodovi su spremni za ukrcaj 25.05 (srijeda) iza 17h

· Pokret nam je 26.05 (četvrtak) rano ujutro (cca. 7.30)

· Povratak je 29.05 (nedjelja) kasnije poslijepodne (cca. 17.00)

· Poziv vrijedi za Alumni + 1 (dakle slobodno možete povesti još jednu vama dragu osobu - da ne ulazimo u detalje :) )

 

Mi smo napravili privremeni sporazum s jednom yacht charter agencijom, ali bi čim prijetrebali znati očekivani broj sudionika kako bi potvrdili rezervaciju.

Stoga, ako ste zainteresirani za sudjelovanje, Molim vas da nam pošaljete osobne podatke na e-mail adresu: Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript do 23.04.2011. Nakon toga ćemo vam se povratno javiti sa detaljnim opisom programa.

Ime:

Prezime:

Mjesto i država rođenja:

Datum rođenja (dd.mm.yyyy):

Državljanstvo:

Vrsta i broj isprave o identitetu:

Želio bih biti na brodu sa:

Napomena:

 

Naravno, i za sva pitanja slobodno koristite adresu Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript

Zamolio bih vas samo da proslijedite poziv i ostalim kolegama koji su možda u zadnje vrijeme mijenjali e-mail adresu. Hvala!


 

U ime Organizacijskog odbora,

Predsjednik IEDC Alumni kluba Hrvatska

Robert Kostelac