Vi ste ovdje:

Naslovnica Novosti Case study competition 2011 - reuzltati
Case study competition 2011 - reuzltati E-mail
Autor Robert Kostelac   
Utorak, 19 Travanj 2011 14:24

Nakon uspješno održanog natjecanja u rješavanju poslovnih slučajeva IEDC Alumni Case Study Competition 2011, u utorak 19. travnja 2011 u Hotelu Antunović, održat će tzv Feedback sastanci sa svim timovima. Smisao tih sastanaka je da se učesnicima natjecanja pruži objektivan uvid u njihov rad na rješavanju zadanog poslovnog slučaja i u krajnji rezultat. Na sastancima će sudjelovati prof. Nadya Zhexembayeva i organizatori natjecanja iz IEDC Alumni kluba Hrvatska.

Da podsjetimo… Na ovogodišnjem natjecanju sudjelovalo je 5 timova: Cemex, Franck, Jadranski Galenski Laboratorij,  Končar i Podravka. Tema je bila održivo poslovanje, a pobijedio je tim iz Francka. Pobjednički tim je proglasio žiri sastavljen od profesorice Nadye Zhexembayeve, člana uprave Fine Krešimira Kvaternika i člana uprave Iskona Miroslava Klepača. Pobjednički je tim dobio nagradu za besplatno sudjelovanje na seminaru Leadership za visokoučinkovite timove na IEDC Poslovnoj školi Bled u lipnju ove godine.

IEDC Alumni klub Hrvatska se i ove godine želi zahvaliti svima koji su sudjelovali na natjecanju. Posebna zahvala ide poduzećima Cemex, Končar i Podravka koji su od prve godine s nama te dobrodošlica Francku i Jadranskom Galenskom Laboratoriju koji su se počeli družiti s nama ove godine. Istovremeno želimo najaviti da već nakon Uskršnjih praznika počinju pripreme za 5. po redu natjecanje u rješavanju poslovnih slučajeva. IEDC Alumni Case Study Competition 2012 će se održati na proljeće 2012, a točan ćemo datum najaviti krajem ove godine.

Doviđenja dogodine!

U ime Organizacijskog odbora,

Goranka Padavić, Bojan Mati i Tomislav Čorak