Vi ste ovdje:

Naslovnica Događaji 25. obljetnica IEDC Bled
25. obljetnica IEDC Bled E-mail
Autor Robert Kostelac   
Nedjelja, 04 Rujan 2011 14:50

Dragi članovi IEDC Alumni kluba,

Kao što znate iz e-mail poruka i pozivnica koje ste dobili, na Bledu se ovih dana radi dosta oko stvaranja događaja koji će obilježiti 25. rođendan IEDC-a. Obljetnica će biti održana tijekom dva dana, 14. i 15. listopada, od kojih je samo prvi događaj, konferencija „Stvaranje budućnosti“ otvorena za javnost, dok su ostala tri događanja posvećena sam Alumni mreži.

Naša Alumni mreža jedana je od najvećih vrijednosti kojima se IEDC može pohvalit, i uz to je jedna od najvećih prednosti koju svaki od nas, bivših polaznika IEDC-a, uzima nakon diplome. Međutim, naravno da bismo se željeli i dodatno poboljšati u smislu izgradnje i jačanja veza između bivših studenata. Ovu obljetnicu vidimo kao priliku za sve naše Alumni članove, da se zbliže, te da potičemo pripadnost jedinstvenoj i prestižnoj grupi, uz naglasak važnost i prednosti umrežavanja.

Kako bismo i mi, kao Hrvatski alumni klub pridonjeli ovom obilježavanju godišnjice, treba nam Vaša pomoć u ostvarivanju događaja „IEDC-Globalno selo“.

Događaj je zamišljen kao verzija tradicionalne međunarodne večeri, na kojoj svira glazbu iz naše zemlje, gdje svaka zemlja ima svoj štand s nekim od lokalnih delicija, lokalnim pićima i sl. Cilj događanja je ne samo predstaviti zemlju kroz glazbu, hranu i pića, nego iskoristiti još jednu priliku za umrežavanje. To će biti prilika za predstavljanje svoje zemlje i njihovih članova u nekoliko riječi.

U ovome dijelu bismo pozvali vas da nam pomognete i prezentirate našu zemlju i Vaše proizvode. Zainteresirane za sudjelovanje, molim da se jave na mail. Ukoliko Vaša tvrtka nema proizvoda koji bi se na taj način mogao prezentirati, zamolio bih Vas koji dolazite na Bled da svejedno ponesete neku sitnicu koju bismo mogli staviti na štand.

Nadam se da vidimo uskoro na Bledu i da ćemo se ponovno zbližiti, te evocirati uspomene na školske dane u IEDC-u.


Pozdrav,

Robert Kostelac