Vi ste ovdje:

Naslovnica Događaji IEDC Alumni jedrenje 2012
IEDC Alumni jedrenje 2012 E-mail
Autor Robert Kostelac   
Ponedjeljak, 04 Travanj 2011 21:59

Siguran sam da svatko od vas zna barem jednu osobu koja je sudjelovala u IEDC Alumni jedrenju, a siguran sam da će povratne informacije koje možete dobiti od tih biti ohrabrujuće za vas da dođete i pridružite se na jedrenju. Ove godine naša baza će biti marina Seget kod Trogira, a radna verzija rute bi nas trebala odvesti do Kornata. Naravno, sve to ovisno o vjetru i vremenskim uvjetima.

Ove godine to će biti od 19 - 22 svibnja, sa polaskom iz marine Seget kod Trogira. IEDC Alumni Jedrenje je postao jedan od naših tradicionalnih događanja i događaja za pamćenje.

Jedan od najčešćih izgovora za propuštanje IEDC Alumni događaja je pomanjkanje vremena. No, prije nego što se odlučite koristiti taj (ili bilo koji drugi) izgovor, molimo Vas da promislite još jednom. Prije svega, ovo jedrenje je zabavno i dobro sredstvo za uklanjanje stresa. Ali, to je također jedan od glavnih IEDC Alumni događaja na kojemu će se sastati stari prijatelji i kolege, ali ćete također graditi nove odnose i uspostaviti nove veze sa Alumni iz različitih generacija i različitih zemalja. Koliko često imate takve mogućnosti? Nije li to vrijedno ulaganja par dana?

 

Flota bi se ove godine trebala sastojati od podjednakih brodova koji mogu primiti 8 osoba. Na osnovu toga možemo procijeniti da će cijena biti slična kao i prošlih godina – oko 2.200 kuna (300€) po osobi za "službeni" dio koji uključuje:

· smještaj na brodu

· jednu svečanu večeru

· skipera

· turističku taksu

Cijena ne uključuje:

· gorivo

· troškove veza u marinama

· parkiranje osobnih automobila

· vlastitu potrošnju

 

Još par detalja oko ovogodišnjeg jedrenja kako biste se mogli organizirati:

· Brodovi su spremni za ukrcaj 19.05 (subota) iza 11h

· Pokret nam je 19.05 (subota) oko podneva (cca. 12.00)

· Povratak je 22.05 (utorak) kasnije poslijepodne (cca. 17.00)

· Poziv vrijedi za Alumni + 1

 

Mi smo napravili privremeni sporazum s jednom yacht charter agencijom, ali bi čim prijetrebali znati očekivani broj sudionika kako bi potvrdili rezervaciju.

Stoga, ako ste zainteresirani za sudjelovanje, Molim vas da nam pošaljete osobne podatke na e-mail adresu: Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript do 20.04.2011. Nakon toga ćemo vam se povratno javiti sa detaljnim opisom programa.

Ime:

Prezime:

Mjesto i država rođenja:

Datum rođenja (dd.mm.yyyy):

Državljanstvo:

Vrsta i broj isprave o identitetu:

Želio bih biti na brodu sa:

Napomena:

 

Naravno, i za sva pitanja slobodno koristite adresu Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript

Zamolio bih vas samo da proslijedite poziv i ostalim kolegama koji su možda u zadnje vrijeme mijenjali e-mail adresu. Hvala!


 

U ime Organizacijskog odbora,

Predsjednik IEDC Alumni kluba Hrvatska

Robert Kostelac