Vi ste ovdje:

Naslovnica Događaji Jedrenje 2010 - najava
Jedrenje 2010 - najava E-mail
Autor Robert Kostelac   
Utorak, 30 Ožujak 2010 23:33

Drage kolegice i kolege,

Pretpostavljam da je većina od vas već čula, a neki su i bili među više od 50 sudionika (predstavnika 8 država), da naš Alumni klub već tradicionalno u svibnju organizira IEDC Alumni jedrenje.


Znam da će biti onih čije će prva pomisao biti "Dobra ideja, ali nažalost nemam ja za to vremena". Vjerojatno će biti i onih koji će pomisliti da jedrenje jednostavno nije za njih, iako nikada nisu niti bili na jedrilici. Sigurno će biti i drugih opravdanja i "opravdanja". Ali pozivam vas da prije nego što donesete konačnu odluku, razmislite još jednom.


Da, ovo jedrenje je (ili je barem zamišljeno da bude) primarno zabava i pokušaj smanjenja razine stresa. Ali ako zabava i smanjenje stresa nisu dovoljno dobri da vas motiviraju, razmislite o ovom jedrenju kao jednom od velikih IEDC Alumni događanja, koje vam omogućava povezivanje s drugim kolegicama i kolegama. Na njemu ćete sresti stare prijatelje i poznanike, ali ćete isto tako moći uspostaviti brojna nova poznanstva i razviti nove veze. Koliko često imate takvu mogućnost? Nije li to vrijedno investicije od nekoliko dana?

 


Temeljem prošlogodišnjih iskustva, uveli smo određene promjene u organizaciju događanja ove godine. Neke od njih organizacijski odbor još uvijek razmatra, a najvažnije su:
* Datum – dobra iskustva prošle godine su nas učvrstila u namjeri da se jedrenje organizira u drugoj polovici svibnja. Dakle ove će se godine održati s početkom 22. svibnja.
* Trajanje – kako nije bilo previše interesenata za cjelotjedno jedrenje, i ove će se godine jedrenje organizirati od subote (eventualni ukrcaj u petak poslijepodne) do utorka.
* Društvene aktivnosti – ove će godine organizacijski odbor biti još brojniji, pa će biti u mogućnosti pripremiti više zajedničkih aktivnosti, nego što je to bilo prošle godine. Naravno, niti jedna od njih neće biti obvezna. Dakle, ako vam se ne bude sudjelovalo, nitko vas na to neće tjerati, ali vjerujemo da neće biti onih koji će odoljeti iskušenju i koji neće sudjelovati. Za sada ne bih ulazio u detalje, ali mogu reći da vam uz zabavna natjecanja i interesantna razgledavanja planiramo ponuditi i mogućnost da nešto naučite.


Odlučili smo se da će nam baza ponovno biti Rogoznica. Flota bi nam se ove godine trebala sastojati od istih (ili barem sličnih) brodova - 46 ili 47 stopa, na kojima se može smjestiti 8 ljudi. Temeljem toga procjenjujemo da će cijena biti slična kao i lani – reda veličine 300 € po osobi za "službeni" dio (uključuje smještaj na brodovima i jednu službenu večeru). S jednom smo agencijom načelno dogovorili najam brodova, a sada nam treba procjena broja sudionika, kako bismo potvrdili rezervaciju i odredili konačnu cijenu.


Stoga, ako ste zainteresirani za sudjelovanje, ljubazno vas molim da popunite priloženu prijavu za sudjelovanje i pošaljete je na e-mail adresu Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript do 2. svibnja 2010. Nakon što utvrdimo očekivani broj sudionika, obavijestit ćemo vas o točnoj cijeni sudjelovanja i poslati vam detaljniji opis programa.

Očekujući vaše prijave, u ime organizacijskog odbora šaljem vam naše srdačne pozdrave.