Vi ste ovdje:

Naslovnica Događaji Case study competition 2013
Case study competition 2013 E-mail
Autor Robert Kostelac   
Ponedjeljak, 14 Veljača 2011 14:08

Poučeni pozitivnim iskustvima iz prethodnih godina, ponosni smo da ove godine organiziramo šesto po redu natjecanje u rješavanju poslovnih slučajeva "Case study competition", i to 22. i 23. travnja 2013.godine u hotelu Antunović, Zagrebačka Avenija 100 A, Zagreb.

Posebna nam je čast najaviti kako će ove godine sudjelovati i poslovni slučaj birati Ian Sutherland Svoju doktorsku titulu (PhD) stekao je na Univerzitetu Exeter (UK). Profesor Ian Sutherland je međunarono poznat stručnjak u područjima poslovanja i umjetnosti. Dr. Sutherland stekao je više diploma sa sveučilišta iz Kanade na Univerzitetu Music i Memorial (Canada), i PhD na Univerzitetu Exeter (UK) iz Sociologije i Filozofije.

Trenutno je direktor doktorskog (PhD) studija na bledskoj Poslovnoj školi. Tokom svoje poslovne karijere uveo je razne tečajeve, radionice, seminare i predavanja u više od 20 zemalja u svijetu. Kao konzultant radi sa poznatim svjetskim kompanijama iz farmaceutske i telekomunikacijske industrije i obrane.

Tema poslovnog slučaja ove godine je « strategija i inovacije » . Predviđeno je sudjelovanje 6 timova s po 6 članova u timu. Svi timovi će imati na raspolaganju jedan dan i jednu noć za rješavanje poslovnog slučaja. Nakon što izrade prezentaciju rješenja svi će timovi imati pred profesorom Sutherland-om probnu prezentaciju, u kojoj će dobiti povratnu informaciju o svom rješenju. Nakon toga će se timovi povući za 4 sata te izraditi finalnu prezentaciju koju predstaviti profesoru Sutherland-u. Na osnovi druge prezentacije će profesor i žiri sastavljen od predstavnika IEDC Alumni kluba, odabrati najbolji tim koji će ponijeti naslov pobjednika Case Study Competition-a za 2013.

Film sa petog natjecanja Case Study Competitiona možete pogledati na slijedećem linku:

http://www.iedc.si/insights/video-detail-view/Libraries/Videos/5th_Case_study_competition_in_Croatia.aspx

Pozivamo sve naše članove da nam se ove godine pridruže 23.04.13. u 18:00 na MasterClass-u, na predavanju koje će održati profesor Ian Sutherland.

Poslije predavanja pozivamo Vas na domjenk u Vertigo baru u hotelu Antunović.

S poštovanjem,

Članovi organizacijskog tima:

Bojan Mati, Tomislav Čorak i Goranka Padavić