Vi ste ovdje:

Naslovnica Novosti Godišnji susret Generali Alumni Achievement Award Ceremony
Godišnji susret Generali Alumni Achievement Award Ceremony E-mail
Autor AH   
Četvrtak, 03 Studeni 2016 00:00
Pozivamo Vas da svojim prisustvom uveličate godišnji susret Alumnija pod nazivom Generali Alumni Achievement Award Ceremony koji će se održati u petak, 11. studenog 2016. u 17:00 sati te godišnji Presidents' Forum koji će se održati isti dan u jutarnjim satima.

Ujedno nam je velika čast i zadovoljstvo prezentirati Vam našu kolegicu Dijanu Kobas Dešković sa projektom MAMFORCE METHOD© koju je klub, uz pomoć Vas Alumnijevaca, nominirao za Alumni Achievement Award 2016.

MAMFORCE COMPANY© priznati je znak kvalitete koji poslodavcima potvrđuje kompetencije u provođenju obiteljski odgovorne i rodno osviještene politike upravljanja ljudskim potencijalima. To su kompanije koje nizom odgovornih politika i benefita zaposlenima olakšavaju usklađenje privatnih i poslovnih obaveza i osiguravaju uvjete za nesmetani razvoj karijere bez obzira na roditeljstvo i rod.

Postupak procjene postojećih praksi koji prethodi MAMFORCE COMPANY® Standardu strateški je alat menadžmenta koji pruža podršku za uvid u trenutno stanje i daje preporuke za daljnji razvoj obiteljski odgovorne i rodno ravnopravne politike upravljanja. 
Razvoj obiteljski odgovornih i rodno ravnopravnih praksi je kontinuirani proces prilagodbe potrebama zaposlenih i poslovanja sukladno neprestanim tržišnim promjenama.

Naša Dijana Kobas Dešković diplomirala je psihologiju, a na prestižnom "Instituto de Empresa" u Madridu magistrirala je poslovno upravljanje. Prethodna znanja o poslovanju stjecala je nizom edukacija na poslovnim školama u Europi, dok je "General Management Program" završila na Poslovnoj školi IEDC Bled, Slovenija.

Ovim putem Vas ponovo potičemo da aktivnije sudjelujete u klubu, a sve u svrhu prepoznatljivosti vrijednosti koje promičemo našim radom i to: izvrsnost, proaktivnost i posvećenost cilju.  Na kraju, samo da Vas podsjetimo, nominirani Alumni su osobe:

  • koje su ostavile traga u svojoj profesionalnoj karijeri;
  • čija ih profesionalna odlika, vođenje, inovacije, vještine upravljanja i osobni integritet postavlja na visoke i utjecajne položaje;
  • koje čine pozitivan utjecaj na zajednicu u cjelini, svojim dostignućima u području održivog razvoja, društvenim odgovornostima i / ili filantropijom ili koji su dali svoj poseban doprinos putem različitih aktivnosti u razvoju i prepoznatljivosti IEDC – Poslovne škole Bled.

Nadamo se da se vidimo na Bledu u petak 11. studenog 2016. godine u 17:00 sati.