Vi ste ovdje:

Naslovnica Događaji Case study 2010
Case study 2010 E-mail
Autor Krešimir Kvaternik   
Utorak, 30 Ožujak 2010 23:34

U organizaciji našeg kluba i ove godine, po treći puta će se održati natjecanje u rješavanju case study-ja. Natjecanje će se održati 13. i  14. svibnja 2010.

Kao jednu od aktivnosti kluba, usmjerenu na produbljivanje znanja te usporedbu "ljudskog kapitala" vodećih hrvatskih kompanija organiziramo natjecanje u rješavanju poslovnih slučajeva (Case study competition). Prvo takvo natjecanje, uspješno je održano u travnju 2008. godine, drugo u veljači prošle godine, a pozitivni rezultati motivirali su nas da ga ponovimo i ove godine.

Natjecanje će se održati sredinom svibnja (13. i 14.) ove godine, a predviđeno je sudjelovanje 5 timova (do 6 članova). Svi će timovi imati na raspolaganju jedan dan i jednu noć za rješavanje poslovnog slučaja nakon čega će žiri sastavljen od: profesora Jima Ellerta, te predstavnika IEDC Alumni kluba, odabrati tri tima koji se plasiraju u finale natjecanja.

Finale natjecanja će biti otvoreno za javnost, a koncipirano je kao predstavljanje rješenja tri tima koji su se plasirali u finale, zatim predavanje profesora o poslovnom slučaju i temi obrađenoj kroz poslovni slučaj i naposljetku odabiru i proglašenju pobjednika.

Sve detalje o natjecanju će organizacijski tim definirati i objaviti na webu do kraja ožujka. Ukoliko se želite uključiti u organizaciju ovog natjecanja kontaktirajte Krešimir Kvaternika ili Tomislava Čorka ( Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript i Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript )