Vi ste ovdje:

Naslovnica Novosti
Božićno okupljanje alumnija i prijatelja Kluba E-mail
Autor AH   
Utorak, 29 Studeni 2016 21:23

alt

Dragi alumni, dragi prijatelji kluba,

čast nam je pozvati Vas na tradicionalno Božićno okupljanje alumnija i prijatelja Kluba u četvrtak, 01. prosinca 2016.g, u 19 sati, u Klubu književnika, Trg bana J. Jelačića 7 (Harmica) / I kat, Zagreb.Uz druženje, želimo Vam ukratko predstaviti novine na kojima radimo

  • projekt Connect / Select i 
  • predstojeću seriju edukacija.
Raspored događanja:19:00 Okupljanje
19:30 Uvodna riječ, Predsjedništvo IEDC Alumni Kluba
19:35 Predavanje From Experience To Potential – How Are Leaders Assessed Today, Orsolya Oszabó, Egon Zehnder HRM tvrtka, te kratka diskusija
20:10 Predstavljanje projekta Connect / Select i programa edukacija za 2017.g.
20:30 Procedura osnaženja MBA diploma zbog uvođenja bolonjskog procesa, predstavnik/-ca s IEDC Bled
20:40 Druženje uz iće&piće: IEDC MBA Networking Party
 
Kroz navedene projekte želimo:
  • ojačati naš Alumni network,
  • izravnije nas povezati sa Human Resource Management firmama
  • ponuditi članovima edukacije u cilju usavršavanja vlastite prezentacije, poput prvog predavanja zakazanog za siječanj 2017.g.: More than a CV - Structuring a Perfect LinkedIn Profile, te
  • uvoditi ideju konzultacija o karijeri.

Povezivanje s vodećim HRM tvrtkama u ovom dijelu Europe, te serijom edukacija osnažujemo vlastite potencijale u dinamičnom i promjenjivom poslovnom okruženju 21. stoljeća. Naši suradnici na projektu su eminentne HRM tvrtke (globalno, regionalno i lokalno), te Degordian – leader u digitalnom marketnigu. I zato - dođite, prominglajte, sretnite poznata Vam lica, upoznajte neka nova. Nadamo se da se vidimo!

Predsjedništvo IEDC Alumni kluba
Anita Hukelj, Maja Kuzmanović, Domagoj Oreb

 
Godišnji susret Generali Alumni Achievement Award Ceremony E-mail
Autor AH   
Četvrtak, 03 Studeni 2016 00:00
Pozivamo Vas da svojim prisustvom uveličate godišnji susret Alumnija pod nazivom Generali Alumni Achievement Award Ceremony koji će se održati u petak, 11. studenog 2016. u 17:00 sati te godišnji Presidents' Forum koji će se održati isti dan u jutarnjim satima.

Ujedno nam je velika čast i zadovoljstvo prezentirati Vam našu kolegicu Dijanu Kobas Dešković sa projektom MAMFORCE METHOD© koju je klub, uz pomoć Vas Alumnijevaca, nominirao za Alumni Achievement Award 2016.

 
Projekt Connect - Select E-mail
Autor AH   
Četvrtak, 27 Listopad 2016 00:00

U jesenjem periodu najavljujemo inteziviranje aktivnosti Alumni klub IEDC - Hrvatska: na predbožićnom okupljanju predstavit ćemo projekt Connect - Select u sklopu kojega ćemo surađivati s nekoliko vodećih human resource management agencija iz regije.

Cilj projekta je uspješno povezivanje i bolja mobilnost alumnija na tržištu rada. Uvod u projekt bit će edukacija iz vještina vlastitih online prezentacija (primjerice Linkedina) odn svrsishodna osobna prezentacija.

Mjesto i vrijeme predavanja i božićnog domjenka ćemo javiti u sljedećem newsletteru i pozivnicama, za sada najavljujemo neformalno druženje u studenom, detalji TBC na Facebook grupi za Alumne  Alumni klub IEDC Hrvatska u koju Vas pozivamo.

Molimo vas da popunite obrazac. Vašim podacima će raspolagati Klub i IEDC škola, a jedino ovisno o Vašem odabiru i ostali alumni u svrhu povezivanja te HRM agencije.

Srdačno, Predsjedništvo Alumni kluba IEDC - Hrvatska

 
Case study competition 2011 - reuzltati E-mail
Autor Robert Kostelac   
Utorak, 19 Travanj 2011 14:24

Nakon uspješno održanog natjecanja u rješavanju poslovnih slučajeva IEDC Alumni Case Study Competition 2011, u utorak 19. travnja 2011 u Hotelu Antunović, održat će tzv Feedback sastanci sa svim timovima. Smisao tih sastanaka je da se učesnicima natjecanja pruži objektivan uvid u njihov rad na rješavanju zadanog poslovnog slučaja i u krajnji rezultat. Na sastancima će sudjelovati prof. Nadya Zhexembayeva i organizatori natjecanja iz IEDC Alumni kluba Hrvatska.

 
Networking party 2012 E-mail
Autor Robert Kostelac   
Ponedjeljak, 14 Veljača 2011 14:08

IEDC Alumni klub je 30.11.2012 organizirao "Networking party" u prostorima restorana "Klub Književnika", Trg bana Josipa Jelačića 7, Zagreb. Sam naziv događanja (NETWORKING) je govorio što nam je bio cilj - ojačati naš Alumni network, jer je to jedno od najvrijednijih stvari što nosimo sa Škole.

WIMG_0746WIMG_0774

Bili smo vrlo ugodno iznenađeni brojem od preko 80 ljudi - naših alumnija, koji su navratili. Prostor Kluba Književnika nas je sve primio i ugostio, a kako nam je bilo, možete pogledati na slikama...

 
Nova generacija alumnijevaca 2010 E-mail
Autor Robert Kostelac   
Utorak, 14 Prosinac 2010 15:04

Alumni klub Poslovne škole Bled – Zagreb, sa zadovoljstvom i ponosom predstavlja novu generaciju alumnijevaca koji su diplomirali 10. prosinca 2010. godine. Ponosni smo da i u vrijeme krize vlada interes za podizanjem razine poslovnog znanja u Hrvatskoj.

Ove godine dolazi nam troje alunijevaca sa jednogodišnjeg MBA programa i četvero s dvogodišnjeg MBA programa:

Jednogodišnji MBA program:

  1. Branka Stanojević, iz tvrtke Merck Sharp & Dohme, pozicija Sub-regional Logistic Operation Lead
  2. Maja Mandić, Hrvatski Telekom D.D.
  3. Ivan Šimić, Clarum d.o.o., CEO

Dvogodišnji MBA program:

  1. Anita Boltužić, Zagrebačka pivovara, pozicija direktorica marketinga
  2. Anita Hukelj, Odvjetnički ured Anita Hukelj, odvjetnica
  3. Ivan Samac, Hrvatski Telekom D.D., direktor odjela za usluge malim i srednjim korisnicima
  4. Siniša Dimitrijević, Stipić d.o.o.

Novim kolegama u Alumni klubu postavili smo pitanja vezana uz to što su dobili školovanjem na Bledu, koji je dio školovanja bio najizazovniji te što za njih znači MBA diploma. Može se zaključiti da je povezivanje i dalje najvažnija stvar koje donosi IEDC škola, predmet financije i studentski projekti su bili najizazovniji, a MBA diploma donosi sa sobom nova znanja iiskustva koja će moći primijeniti u svakodnevnom radu.

 
<< Početak < « 1 2 » > Kraj >>

Stranica 1 od 2