Vi ste ovdje:

Naslovnica Događaji
Održano tradicionalno Božićno okupljanje u Klubu književnika E-mail
Autor AH   
Petak, 02 Prosinac 2016 18:27

Dragi alumni, dragi prijatelji kluba,

U četvrtak smo se tradicionalno okupili u Klubu književnika. Vjerujemo da su vam predavanja i novosti iz naše škole bili zanimljivi, a i da ste se lijepo družili.

Ako niste uspjeli doći, bit će prilike i prije sljedećeg Božića Laughing, a u nastavku pogledajte nekoliko fotografija sa okupljanja.

Predsjedništvo IEDC Alumni kluba
Anita Hukelj, Maja Kuzmanović, Domagoj Oreb

15

 
Case Study Competition E-mail
Autor AH   
Ponedjeljak, 21 Ožujak 2016 00:00

Ovogodišnje natjecanje Case Study Competitiona u organizaciji IEDC Alumni kluba Hrvatska održalo se 14. i 15. ožujka. u Double Tree Hiltonu, Zagreb.

Case Study Competition (CSC) je simulacija End of Module Excersise-a na MBA studiju IEDC – Poslovne škole Bled. Natjecanje je prepoznato u Hrvatskoj 9 godina za redom, a odnedavno se širi i u regiji.

Glavna vrijednost natjecanja je da se mladim ljudima omogući kreativno rješavanje poslovnog problema u laboratorijskim uvjetima, čime se jača timski rad i promovira stjecanje poslovnih znanja iz financija, marketinga, operacija, te strategije.

 
CSC i u Srbiji! E-mail
Autor Robert Kostelac   
Nedjelja, 08 Srpanj 2012 17:41

Beograd, 18. Svibnja 2012. Po uspješnom receptu našeg kluba iz Hrvatske, i IEDC alumni klub Srbije organizirao je po prvi put dvodnevno lokalno CSC natjecanje koje se održalo u Best Western hotelu u Beogradu. Zahvaljujući Ankici Barbulov, te kolegama Nikoli Ćuriću i Radovanu Beriću, ovaj događaj je uz dobru posjećenost protekao vrlo uspješno, a reakcije sudionika natjecanja su redom pozitivne.

 
5. Natjecanje u rješavanju poslovnih slučajeva (CSC) E-mail
Autor Robert Kostelac   
Ponedjeljak, 20 Veljača 2012 15:39

Zagreb, 16. veljače 2012. – U hotelu Antunović završilo se dvodnevno Natjecanje u rješavanju poslovnih slučajeva, tzv. Case Study Competition (CSC) u organizaciji hrvatskog Alumni kluba IEDC-Poslovne škole Bled. Nakon finalnih prezentacija timova svih sedam tvrtki vođa natjecanja prof. dr. Randy Kudar, profesor emeritus na kanadskoj Richard Ivey School of Business i na IEDC-Poslovnoj školi Bled, proglasio je da je tim IBM Hrvatska, kojeg su predstavljali Ema Logue, Adrian Gjergizi, Ivana Janković, Zrinko Mikić i Tihomir Cirkvenčić najbolje riješio zadani poslovni izazov.

 

 
IEDC MBA MasterClass 2013 E-mail
Autor Robert Kostelac   
Srijeda, 15 Veljača 2012 09:56


Srdačno Vas pozivamo na besplatno predavanje 
“Strategija i Inovacije”, koje će održati profesor Ian Sutherland  


Ian Sutherland  svoju doktorsku titulu (PhD) stekao je na Univerzitetu Exeter (UK). Profesor Ian Sutherland je međunarono poznat stručnjak u područjima poslovanja i umjetnosti. Dr. Sutherland stekao je više diploma sa sveučilišta iz Kanade na Univerzitetu Music i Memorial (Canada), i PhD na Univerzitetu Exeter (UK) iz Sociologije i Filozofije.

Na ovom predavanju željeli bismo Vas podsjetiti kako izgleda kvalitetno obrazovanje u IEDC – Poslovnoj školi Bled.

Tema  predavanja “ Strategija i Inovacije “  bit će raspravljana s članovima IEDC Alumni kluba Poslovne škole Bled i njihovim gostima

u utorak, 23.04.2013., u  Hotelu Antunović, Zagrebačka avenija 100A, Zagreb.

Raspored:

18.00 MBA MasterClass and IEDC prezentacija
19.30 odgovori i pitanja & prijem


Veselimo se što ćemo Vas osobno upoznati i podijeliti sa Vama zašto je IEDC Poslovna škola Bled drugačija od drugih!

Za rezervaciju mjesta, molimo prijavite se Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript  

 
25. obljetnica IEDC Bled E-mail
Autor Robert Kostelac   
Nedjelja, 04 Rujan 2011 14:50

Dragi članovi IEDC Alumni kluba,

Kao što znate iz e-mail poruka i pozivnica koje ste dobili, na Bledu se ovih dana radi dosta oko stvaranja događaja koji će obilježiti 25. rođendan IEDC-a. Obljetnica će biti održana tijekom dva dana, 14. i 15. listopada, od kojih je samo prvi događaj, konferencija „Stvaranje budućnosti“ otvorena za javnost, dok su ostala tri događanja posvećena sam Alumni mreži.

Naša Alumni mreža jedana je od najvećih vrijednosti kojima se IEDC može pohvalit, i uz to je jedna od najvećih prednosti koju svaki od nas, bivših polaznika IEDC-a, uzima nakon diplome. Međutim, naravno da bismo se željeli i dodatno poboljšati u smislu izgradnje i jačanja veza između bivših studenata. Ovu obljetnicu vidimo kao priliku za sve naše Alumni članove, da se zbliže, te da potičemo pripadnost jedinstvenoj i prestižnoj grupi, uz naglasak važnost i prednosti umrežavanja.

 
<< Početak < « 1 2 3 4 » > Kraj >>

Stranica 1 od 4