Vi ste ovdje:

Naslovnica Događaji
IEDC Alumni Jedrenje - 5-ti put E-mail
Autor Robert Kostelac   
Petak, 24 Lipanj 2011 10:52

IEDC Alumni Sailing"Dragi pomorci, ja sam još jedrim, danas, u uredu!"
"Kupaonica i dalje pleše oko mene!"
"Bilo je izvrsno!"
"Predivna avantura!"
"Moramo to učiniti opet iduće godine!"

To su bili komentari koje je dao gotovo svaki član posade Emily, Živa i Violeta, tri prekrasne jedrilice koje su ugostile 23 IEDC studenata na 5. Alumni jedrenju.

 
Organizational Learning: The Next Competitive Advantage E-mail
Autor Nevena Krajcar   
Srijeda, 13 Travanj 2011 10:14

In cooperation with Quantum21.net and Business.hr, IEDC-Bled School of Management co-organizes qFORUM: “Organizational Learning: The Next Competitive Advantage" in Zagreb, Apr 21, 2011.

 
IEDC Alumni jedrenje 2011 E-mail
Autor Robert Kostelac   
Ponedjeljak, 04 Travanj 2011 21:59

Siguran sam da svatko od vas zna barem jednu osobu koja je sudjelovala u IEDC Alumni jedrenju, a siguran sam da će povratne informacije koje možete dobiti od tih biti ohrabrujuće za vas da dođete i pridružite se na jedrenju. Ove godine naša baza će biti Kaštela, a radna verzija rute bi nas trebala odvesti do južnih Dalmatinskih otoka Lastova i Mljeta. Naravno, sve to ovisno o vjetru i vremenskim uvjetima.

 
IEDC Alumni jedrenje 2012 E-mail
Autor Robert Kostelac   
Ponedjeljak, 04 Travanj 2011 21:59

Siguran sam da svatko od vas zna barem jednu osobu koja je sudjelovala u IEDC Alumni jedrenju, a siguran sam da će povratne informacije koje možete dobiti od tih biti ohrabrujuće za vas da dođete i pridružite se na jedrenju. Ove godine naša baza će biti marina Seget kod Trogira, a radna verzija rute bi nas trebala odvesti do Kornata. Naravno, sve to ovisno o vjetru i vremenskim uvjetima.

 
IEDC Alumni jedrenje 2013 E-mail
Autor Robert Kostelac   
Ponedjeljak, 04 Travanj 2011 21:59

Siguran sam da svatko od vas zna barem jednu osobu koja je sudjelovala u IEDC Alumni jedrenju, a siguran sam da će povratne informacije koje možete dobiti od tih biti ohrabrujuće za vas da dođete i pridružite se na jedrenju. 

Ove godine ćemo održati naše tradicionalno jedrenje od 29 svibnja do 2 lipnja, sa polaskom iz marine Seget kod Trogira, a radna verzija rute bi nas trebala odvesti do Kornata. Naravno, sve to ovisno o vjetru i vremenskim uvjetima.

IEDC Alumni Jedrenje je postao jedan od naših tradicionalnih događanja i događaja za pamćenje.

 
IEDC Alumni club Croatia - invitation to masterclass lecture and evening party E-mail
Autor Robert Kostelac   
Četvrtak, 03 Ožujak 2011 09:21

IEDC Bled School of Management Alumni Club Croatia in cooperation with IEDC Bled School of Management invite you to the master class lecture:

Embedded Sustainability : The Next Big Competetive Advantage by Nadya Zhexembayeva Ph.D.

 
<< Početak < « 1 2 3 4 » > Kraj >>

Stranica 2 od 4